tiistai 12. marraskuuta 2013

Riisipuuro

Tänään oli hämmästyttävän harmaata, kylmää ja vetistä.
tvstä paukkaa jo hyvää tahtia joulumainokset.
Miten tää vuosi onkin mennyt näin hujauksessa...

Nyt kun kerran joulukin alkaa lähestyä, on hyvä aika tehdä lämmintä riisipuuroa.
Lähempänä joulua taidan lisätä mukaan mantelin.
Joku onnekas pääsee esittämään toivomuksen  :)
Puuron keittoon!



Riisipuuro


2 dl vettä
2 dl puuroriisiä
1 l maitoa
1/2 tl suolaa


Lisää riisi kiehuvaan veteen ja keitä muutama minuutti,
kunnes vesi on imeytynyt riisiin.
Lisää maito.
Anna puuron hautua kypsäksi kannen alla, miedolla lämmöllä noin 1 tunnin ajan.
Mausta puuro suolalla.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti